Poznati koji u se tajno venčali
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Neke javne ličnosti se trude da svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti, pa se tako nekolicina njih odlučila i na tajna venčanja, za koja se uglavnom saznalo nakon ceremonije. 

Ognjen Amidžić i Mina Naumović 

Juče je kao bomba odjeknula vest da su se voditelj Ognjen i Mina, koji će uskoro postati roditelji, venčali u tajnosti. 

Lepe vesti potvrdio je i voditelj koje je otkrio da je želeo da sve prođe bez pompe.

Ognjen Amidžić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Istina je, venčali smo se. Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate- rekao je Ognjen.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija i Nemanja iznenadili su sve tajnim venčanjem u manastiru nadomak Beograda i to malo nakon što se saznalo za njihovu veridbu.

Sve se odigralo van Beograda, u manastiru Rajinac. Fotografiju zlatnih burmi ćerka Cece Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu i tada je sve bilo kristalno jasno. 

Anastasija i Gudelj

Instagram

 

Ova vest iznenadila je sve, a na intimnom venčanju bilo je 10 ljudi, samo najbliži prijatelji i članovi porodice Ražnatović i Gudelj, prenose domaći mediji.

Vest o njihovom venčanju javno su objavili mesec dana nakon što se ono zaista i desilo.

Miloš Timotijević i Tijana Simić

Glumac Miloš Timotijević vest da je ponovo u braku podelio je tako što je objavio fotografiju za koju je ponosno pozirao s burmom na prstu i napisao na engleskom:

- Zauzet!

 

 

On je mnoge iznenadio kada se saznalo za njegovu devojku Tijanu Simić, aazlog je što mnogi nisu znali ni da se razveo od prve supruge. 

Lana Karaklajić

Ćerka Tanje Bošković ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine, u Hramu Svetog Save u Beogradu, za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

 

Ona je tada blistala u venčanici šampanje boje, kuma na venčanju je bila pevačica Sara Soti, a fotografije sa ceremonije i čestitke objavili su gosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako je izgledalo Lanino venčanje.

Bane Trifunović i Tihana Lazović

Poznati glumac Branislav Bane Trifunović i hrvatska glumica Tihana Lazović odlučili su da se venčaju i svojom odlukom iznenadili ne samo prijatelje, već i porodicu.

 

 

 

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić 

Poznati glumac i voditelj, Andrija Milošević, početkom prošle godine postao je tata dečaka kome je sa svojom partnerkom Aleksandrom Tomić, dao ime Relja. Glumac je tek tada otkrio da je sa Aleksandrom sklopio brak, ali da je sve urađeno u tajnosti.

Kako je glumac potvrdio, dvadesetak dana pre nego što je na svet stigao njihov naslednik Relja, Andrija i Đeda, kako Aleksandru prijatelji zovu, odlučili su da izgovore bračne zavete.

PAROVI KOJI SU REKLI

Foto: Printscreen/instagram

 

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadest pet dana pre nego što je Relja došao na svet. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama - rekla je u jednoj emisiji Aleksandra, dok se na to Andrija nadovezao:

- Venčali smo se da dete ne bude bez oca - u svom šaljivom maniru poručio je glumac.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading