Dom Suzane Mančić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Suzana Mančić poznata je srpska voditeljka, pevačica i glumica, a iza sebe ima višedecenijsku karijeru.

Svoju karijeru započela je sa samo 18 godina kada je snimila numeru "Ogledalce, ogledalce".

Najveću slavu stekla je kao voditeljka emisije "Lota", a od tada je poznata po nadimku Loto devojka.

Kada se prvi put pojavila na malim ekranima privukla je veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, a do danas je ostala jedna od najlepših žena na našim prostorima.

Mnoge interesuje koliko je Mančićeva visoka, a kako na internetu nalazimo podatak njena visina je 178 cm.

Podsetimo, voditeljka Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a sada je otkrila da je u mladosti bila ostavljena i to tik pred Novu godinu.

U prazničnom izdanju emisije ''Magazin In'' gostovala je voditeljka Suzana Mančić. Ona je podelila sa svim gostima emisije događaj iz prošlosti koji je na nju ostavio najjači utisak u vreme praznika.

- Tik pred Novu godinu, pre mnogo godina, moj tadašnji dečko se oženio za drugu! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala. Ja sam to preživela, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete sa momkom, ma ko ga šiša, rekla je kroz osmeh voditeljka, pa na pitanje Sanje Marinković da pojasni tu situaciju, ona je dodala:

 - Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra... ili sam bila previše dobra pa nije mogao samnom, i morao je da me ostavi, kazala je Mančićeva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading