Milica Aleksov
Foto: Printscreen/Printscreen

Poznata tiktokerka Milica Aleksov otkrila je da dobija pretnje od bivšeg supruga.

Ona je najpre objavila poslednju poruku koju je odbila od njega.

- Zadnje upozorenje, ne uzimaj mi više ime u usta, jer bih mogao da podelim neke snimke, kao i slike tvojih..., mada zaslužila si već da ih prosledim - pisalo je u poruci.

- Pretnje i ucene se nastavljaju, ako opet izađe nešto vezano za mene, bilo istinito ili ne, da znate ko stoji iza toga. Obratila sam se svim nadležnim organima, ali dok to sve ne bude zakonski regulisano, jedino mogu ja da se čuvam sama i da vas upozorim - istakla je Milica.

Naravno, mnogi su se pitali o čemu se radi, a influenserka je istakla da ne želi da otkriva detalje.

- Ništa neću reći, sem velika podrška i svaka čast, što ovo sve guraš sama, ja ne bih smela.

- Hvala, drago mi je što nisam morala ništa konkretno da kažem, a svi su shvatili ko stoji iza svega što se meni namešta da sam ja... Moram sama da se borim, sama sam i ušla u sve, sama ću i izaći - napisala je Milica.

- Da li ćeš dozvoliti ocu da viđa bebca? Kapa dole svakoj samohranoj majci - glasilo je drugo pitanje.

- Ljudi, molim vas. Dete nije igračka niti je u mom vlasništvu. Kakva god situacija bila, ja sam zrela i odgovorna osoba po pitanju tih stvari. Nemam pravo niti želju da ocu deteta branim tako nešto. Ako otac ne želi da ga viđa i ne želi nikakvu obavezu, to je nešto drugo. Ja postupam sve u skladu sa zakonom - napisala je influenserka.

- Bivši muž ti izbacio sliku deteta - napisao je jedan od pratilaca Milici.

- Iskreno čudno, ali očekivano. Čudno pošto ne želi da viđa dete. Ne pita za njega i ne učestvuje jer smatra da nije njegovo (posle 7 meseci je misteriozno to shvatio). A očekivano pošto znate da sam protiv toga . Sve u svemu odgovaraće na sudu za sve tako da polako. Nije prvi, ni poslednji put da koristi dete da bi mene iznervirao. Želela sam da ga poštedim treće tužbe , ali, eto, svako sam bira - napisala je Milica Aleksov, pa dodala:

- Ako možeš da šalješ slike deteta devojkama i pitaš ih da i one imaju sa njim bebu, onda može da ih okači i na stori... To je u poređenju sa ovim prvim korektno. Sve bih vas zamolila da te slike ne šaljete nikome i da ih ignorišete - poručila je Milica na Instagram "storiju".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading