Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu, Milica Pavlović, pre samo sedam dana održala je svoj prvi solistički koncert u beogradskoj “Štark Areni” pred oko 20.000 ljudi, a prvi nastup nakon ogromnog uspeha imala je prethodne noći za doček Nove godine i to u Beču.

Kao što smo već pisali, spekuliše se da je Milica samo za novogodišnju noć inkasirala oko 70.000 evra, što i ne čudi s obzirom na to da je za dve godine objavila dva izuzetno uspešna albuma “Posesivna” i “Lav”, a sudeći po fotkama i klipovima koji nam stižu iz Beča organizatori su našu zvezdu tretirali kao kraljicu.

Luksuzan hotel u centru grada, osoblje na raspolaganju, luksuzan automobil koji ju je odvezao do kluba “Trezor”, koji je bio popunjen do maksimalnog kapaciteta, iako su cene za doček sa Milicom bile papreno skupe.

Najobičnija ulaznica za njen nastup koštala je 180 evra, za neke malo bolje pozicije su se karte kretale izmedju 400 i 650 evra, dok su oni koji su želeli da Milicu vide u svojoj blizini morali da izdvoje neverovatnih 1500 evra.

Pavlovićeva se na nastupu pojavila obučena u “custom made” haljinu žute boje i napravila totalno haos, prvo svojim izgledom kojim je pobrala brojne komplimente da izgleda poput barbike, a onda i svojim nastupom i hitovima poput “Provereno”, “Šećeru”, “Lav”, “Boginja”, “Kučketina” i mnogim drugim…

Procenjuje se da je uz Milicu te noći Novu godinu dočekalo oko tri hiljade ljudi, a novogodišnju čestitku Milica je objavila na svom Instagram profilu.

- Kakva noć je iza nas! U to ime živeli i punim plućima u nove pobede! Volite se, grlite se, mazite se i pazite se! - poručila je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading