Lena Čolak
Foto: Printscreen/Printscreen

Mlada pevačica Lena Čolak doživela je iznenađenje zbog kojeg je i zaplakala, a emotivni snimak podelila je na društvenim mrežama.

Nju je drugarica nagovorila da u kasne sate siđe ispred zgrade kako bi navodno nešto preuzela, ali ju je ispred sačekalo ono što nije očekivala.

Naime, ispred zgrade se pojavila Lenina sestra koja živi u Americi, a koja se upakovala u kutiju, pa je ličila na poklon.

Kada ju je pevačica ugledala, od šoka je sela na stepenice i počela je da plače, a u jednom momentu se malo i naljutila što su je prijatelji na ovaj način iznenadili jer joj je bilo loše.

- Ona je opet došla iz Amerike da me iznenadi, meni će srce da stane od ovolikog šoka. Ja imam najbolju i najluđu sestru na svetu. Uvek spremnu da me šokira i da me učini srećnom! Jedva me je drugarica naterala da ustanem iz kreveta da siđem ispred zgrade da navodno uzmem nesto njeno, kad ono ispred najlepši novogodišnji poklon. Moja seka. Ovo je najlepši način da se isprati stara i dočeka nova i lepša godina. Srećna Nova godina svima! Grlite i ljubite one koje volite. Sreća je u malim, ali velikim stvarima - napisala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading