Ceca ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Futa Radulović obnovili su saradnju, a ovo je prvi put posle mnogo vremena da su se njih dvoje našli zajedno kako bi ponovo pravili muziku.

I dok je javnost pomno pratila šta će ovaj dvojac u budućnosti "stvarati", sada su isplivale njihove prve zajedničke fotke.

Povod sastanka je bio jedan novogodišnji šou, a Ceca i Futa su udružili snage zbog snimanja duetske pesme "Ne računaj na mene", koju je folkerka objavila sa Majom Berović.

Ceca je pre svih ovu pesmu izvodila sa Mirom Škorić, a kako je izgledala atmosfera na pomenutom snimanju, možete pogledati na fotografijama. 

Podsetimo, novinari koji su bili na licu mesta, pitali su pevačicu da prokomentariše vest da je Marija Šerifović postala mama:

- Čestitala sam joj, poželela sam joj da uživa u svojoj bebi i rekla sam da je to blagoslov i poklon od Boga. Ne postoji lepši osećaj od toga da postanete majka.Mislim da će se odlično snaći u toj ulozi. Ona je jako emotivna, samo to ne pokazuje. Pričala je o tome da želi da se ostvari kao majka, ali to su intimne stvari, da bi ona pričala o tome. Ona je to zadržala za sebe, što poštujem i cenim - rekla je Ceca za Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading