Jelena Karleuša
Foto: Alo/Printscreen

Pop diva Jelena Karleuša već decenijama istrajava na javnoj sceni i uvek je u žiži javnosti. 

Pevačica je često aktivna na svojim društvenim mrežama, gde često ume da deli svoje emotivne trenutke kada joj nedostaje mama Divna.

Kako je Jelena ranije pričala, Divna je bila njen veliki oslonac i glas razuma, a kako je ona napustila, Karleuša je otkrila ko je sada njen glas razuma:

- Zapravo, to bi bila Daniela, Divnina rođena sestra, mada, kad kažem pred kamerama, ona nije glas razuma. Izvinjavam se, Daniela. Ona je više kao moje dete nego moja tetka. Brinem se o njoj, iako je veoma pametna, strahuje za mene kao i Divna. Brine se zbog mene, ustručava se za mene stalno. Plaši se da će se nešto strašno desiti, a i razumem je, poslednjih 30 godina bilo je izazovno - odgovorila je Karleuša.

JK je otkrila šta bi volela izbriše iz svog sećanja:

- Ja imam tu mudrost, tu moć, tu snagu. Lakše mi je da sve odmah dam, da imam tu selektivnu amneziju, nego da to nosim u sebi. Jer bilo je toliko užasnih stvari u mom životu. Krenućemo samo unazad. Smrt majke, pa onda 2019. godina, pre nego što je Demi umrla, desilo se ono sa onim užasnim slikama koje su nastale bez mog znanja i bez moje dozvole, koje su poslate u sklopu jednog krivičnog dela pretnje i ucene svim medijima. Pa onda unazad, sećam se, udački traumatično iskustvo mi je bilo, prošlo ušće, na primer, 2013. Kada se desila jedna velika nepravda, rekla je ona za Kurir.

Podsetimo, pop zvezda Jelena Karleuša svakodnevno intrigira javnost kako svojim izdanjem, tako i svojim objavama na mrežama. 

Ona se ne libi da na Instagramu javno otkrije šta misli o najaktuelnijim temama i dešavanjima, a sada je ovim putem poslala pismo Deda Mrazu. 

- Dragi Deda Mraze, bila sam veoma dobra ove godine. Izdala sam dva albuma, smrđala sam, imala sam najbolju promociju ikada, snimila sam najbolji spot, bila sam dobra mama i prijatelj, bila sam hrabra kad su me svi napadali i pobedila, spasila sam i izlečila, nahranila ui usvojila puno životinja, borila sam se protiv nepravde i nisam bila kukavica - napisala je JK i dodala:

Od tebe stvarno ne želim ništa, pošalji onog tvog unuka! To ispunjavanje želja za Novu godinu nema smisla više - napisala je Jelena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading