Katarina Živković
Foto: Privatna arhiva/Foto: Marko Arsić

Pevačica Katarina Živković, u novogodišnjem intervjuu za Alo! otkrila nam je planove za 2024. godinu i da li posao može da bude adekvatna zamena za ljubav.

Po čemu ćete pamtiti godinu za nama?

- Bila je prilično monotona. Neverovatno je brzo prošla i želim da mi sledeća bude drugačija. Non-stop sam nastupala i radila na novom albumu.

Da li vam je Deda Mraz ispunio sve želje iz prethodne?

- U tog dedu sam prestala da verujem pre 30 godina kada sam uhvatila mamu kako mi krišom ostavlja paketić na prozor, ubeđujući me da je do Leskovca svojim sankama, sa irvasima, isključivo zbog mene došao Deda Mraz. U tom momentu mi se svet srušio i Sneško raspao na sitne komade. Svakako, cele godine sam radila na svojim željama i stvarima koje me usrećuju i koje će se u sledećoj, daće dragi Bog, realizovati.

Koliko vam teško pada to što ste, u većini vremena, sami sebi Deda Mraz?

- Nimalo. Od malih nogu sam navikla da radim, osamostalila sam se sa 18 godina, ni od koga ne zavisim, nikome ništa ne dugujem. Posao koji radim volim najviše na svetu i u njemu sam najbolja! Putujem gde ja želim i sa kim ja želim, družim se isključivo sa ljudima koji mi se sviđaju i ne iscrpljuju me, ne pripadam onima koji provode vreme sa onima koje ne vole zarad nekog ličnog interesa. Mnogo je lepo kada u životu apsolutno ne morate ništa i radite samo one stvari koje volite i koje vas ispunjavaju. Na moju sreću ili žalost, ne umem drugačije.

Stiče se utisak da vam ne smeta da budete sami. Da li je ogroman uspeh u poslu adekvatna zamena za ljubav sve ove godine?

- Svoju privatnost i ljubavni život sam prestala da komentarišem pre pet godina i dalje se držim toga da je to moja lična stvar. Smatram da uspeh u poslu ne može nikada da nadomesti duševnu, ni emocionalnu prazninu, bar kod mene. Posao mi jeste bitan, ali ne i najbitniji. Što se samoće tiče, obožavam kada sam sama i kada mi niko ne smeta! Obožavam da sama ručam u restoranu, od telefona imam neku mini-traumu i zahvalna sam svima koji mi, umesto poziva, šalju poruke. Zato sam malo i specifična što se tiče društva i druženja, ne tolerišem naporne i iritantne ljude.

Hoćete li nas u novoj godini iznenaditi novim pesmama?

- Album je pri kraju, imaće devet novih pesama. Treba samo još jedan spot da snimim. To je nešto fenomenalno na čemu sam baš dugo radila i planiram da ga sa svima vama podelim krajem januara.

Kako biste u jednoj rečenici opisali 2023. godinu?

- Nije bila loša, ali sam sigurna u to da će sledeća biti mnogo bolja.

Kako ćete provesti novogodišnje i božićne praznike?

- Radno, kao i do sada. Poštujem tradiciju i sve što praznici nalažu, ali ono što sebi želim je da u sledećoj godini drugačije odgovaram na ova pitanja.

Šta Katarina želi sebi u 2024. godini?

- Zdravlje, kad sam zdrava, mogu sve.

A šta biste poželeli čitaocima dnevnog lista i portala Alo! u 2024. godini?

- Zdravlje, ljubav, novac i malo mudrosti!

Piše: Nina Stojanović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading