Marko Miljković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković i Luna Đogani imaju dve ćerke, Miu i Lanu, koje su odlučili da obraduju dolaskom Deda Mraza na adresu, kao i porodičnim slikanjem.

Nakon toga, Marko Miljković se hitno oglasio na Instagram profilu gde je otkrio da ima problem sa Deda Mrazom. 

Marko je više puta isticao da ne želi i ne dozvoljava da bilo ko osim njih objavljuje fotografije njihovih ćerki, a ko uradi, snosiće posledice zbog toga. 

Naime, Miljković je na svom Instagram profilu objavio prepisku na kojoj je upozorio Deda Mraza da ne kači slike njegovih ćerkica. Međutim, nije dobio odgovor pa je morao da reaguje, te je zapretio tužbom.

- Pozdrav Deda Mraze, samo da vam javimo da mi ne dozvoljavamo da bilo ko drugi osim nas kači slike naše dece, nadam se da nas razumete to je pravilo za sve...Srdačan pozdrav - napisao je Miljković, a nakon što nije dobio odgovor dodao je:

- Još jednom ću poslati poruku da vas zamolim da skinete sliku bez blurovanih lica naših ćerki, sledeći put ću slučaj proslediti advokatima. Ne zanima me što niste online i ne čitate poruke, navodno - napisao je Marko.

Podsetimo, Luna i Marko su nedavno u svoj dom pozvali su Deda Mraza kom se starija ćerkica posebno obradovala budući da je, kako je Luna otkrila, prevazišla strah. Luna je pozirala sa devojčicama ispred novogodišnje jelke koja je bogato okićena, a potom su se uz osmehe slikale i na podu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nela

29.12.2023 22:34

To je bilo kod Anabele u stanu... Ovde debelo nešto ne štima Lune se ne oglašava drugi dan, ko zna šta je njoj rekao mada je ona samo bila pozvana sa decom kod svoje majke, koja to pravi godinama... Iskreno žao mi Lune ona uvek nadrlja jer mora da balansira na deset strana... A još je sveža porodilja....