Snežana Mišković Viktorija
Foto: Printscreen/Printscreen

Legendarna pevačica Snežana Mišković Viktorija obeležila je domaću rok scenu, a godinama se spekulisalo o tome da je narkotinska zavisnica.

Viktorija je svojevremeno priznala da je imala dodira za heroinom, te opisala svoje tadašnje iskustvo.  

- Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari sa kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcionišu bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može da dovede do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada ceo organizam, stradaju kosti. Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo u „Petparačkim pričama" - ispričala je svojevremo Viktorija za Pres.

Podsetimo, Viktorija je svojevremeno bila učesnica rijaliti programa Zadruga, a kako je tada otkrila, na imanje u Šimanovce ušla je kako bi dokazala da je mirna i povučena osoba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading