Lepa Brena
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Lepa Brena, danas važi za srećnu ženu, ostvarenu u svakom pogledu i na svakom životnom polju.Danas je udata za Bobu Živoinovića sa kojim je u skladnom braku dugi niz godina, a o njenoj svadbi se i dan danas priča.

Međutim, malo ko zna da je Brena pre nego što se udala za Bobu bila slepo zaljubljena u Mirka Krlića.

Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog sadržaja. Radio je i kao PR menadžer, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom:

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo - mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje... Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.

- I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama..." Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - izjvio je svojevremeno Krlić, prenosi Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading