Nataša Bekvalac
Foto: Privatna arhiva/Foto: PrivatnaArhiva

Za Natašu Bekvalac 2023. godina bila je veoma uspešna. Osim brojnih nastupa po regionu, pop pevačica se oprobala i kao mentorka mladim talentima u jednom muzičkom takmičenju.

U 2024. godini Bekvalčevoj je najveća želja da njena porodica bude živa i zdrava, a da ćerke Katja i Hana izrastu u jake i samostalne žene.

  • Šta je ono što ste radili u 2023. godini, a nećete više ponavljati?

- Niko od nas nije bezgrešan, a verujem da nas sadašnji postupci, bili oni dobri ili ne, čine da budemo mudriji u narednim odlukama. Ne osvrćem se na ono što se već desilo jer se trudim da svakim danom naučim nešto novo. U tom su mi mnogo pomogle i moje ćerke Hana i Katja koje su mi proširile vidike.

  • Kakve su vam želje za 2024. godinu?

- Još nisam stigla da sumiram utiske iz stare godine, ne volim da planiram život unapred, jer sve što sam isplanirala bilo je drugačije. Bitno mi je samo da smo moja porodica i ja živi, zdravi i srećni, za ostalo ćemo lako.

  • Koje vaše osobine biste voleli da naslede Hana i Katja?

- Ponosna sam na sve što mi se desilo u životu jer verujem da sam u svemu dala svoj maksimum... Imala sam dobre, a imala sam i loše poteze, ali to je sve život. Volela bih da moje ćerke budu samostalne, jake žene i naravno da budu srećne.

  • Za praznike uvek radite, pada li vam teško razdvojenost od dece?

- Moja deca su navikla na to da ja nisam tu tokom praznika. One su sada velike devojke i znaju da moj posao nije vezan za kuću i da moram da budem na poslu tokom praznika. Ali, godina ima 365 dana, a ćerkama se trudim da ulepšam svaki dan, ne samo kada su praznici.

Prija mi druženje s novim ljudima
  • U protekloj godini bili ste deo stručnog žirija jednog muzičkog talent programa. Kakvo je iskustvo rada s novim pevačkim nadama?

- Rado sam prihvatila taj projekat, prijalo mi je da se družim sa novim ljudima, talentovanim pevačima pred kojima je, sigurna sam, blistava karijera. Ponosna sam na sve moje kandidate, posebno bih izdvojila Edija, koji se jako dobro pokazao i velika sam mu podrška. Smatram da je pred njim blistava karijera, a ja ću biti tu da mu pomognem za sve što mu bude bilo potrebno.

Piše: Nedeljko Kiš

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading