Stoja
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Stoja ne voli da se eksponira, a još manje da priča o privatnom životu.

Međutim, jednom prilikom napravila je presedan i otvorila dušu o najtežem periodu kada je ostala sama sa sinom. Naime, Stojin suprug je nastaradao u saobraćajnoj nesreći, a ona je morala nakon toga da se bori kako zna i ume.

- Ja moram da pomenem taj dan posle sahrane moj sin i ja smo došli kući i više nismo imali prava ni na šta... Morali smo da izađemo iz kuće, jer je tako njegova familija želela. Nikad me nisu voleli zato što sam siromašno dete i zato što sam se mlada udala za njega - ispričala je pevačica u jednoj emisiji i dodala:

- Taj dan sam bukvalno išla ulicom sa detetom, bez garderobe, igračaka, bez ičega i vrištala sam na sav glas, baš mi je bilo jako loše. Gledam u dete i idem, a ne znam gde... Otac je bio toliko strog i rekao je ako se udam da više ne dolazim, a ja sam to shvatila bukvalno i nisam smela da idem kod roditelja, nekako nisam htela da oni budu u pravu - kazala je.

- Međutim, imala sam jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla tada, bila sam kod nje sa detetom nekih 6 meseci dok se nisam iščupala finansijski. Odmah sam morala da nastavim da radim. Prijatelji su mi pomogli koji su mi bili kao porodica - dodala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading