Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović stigla je sa sinom Mariom u Srbiju, a sa njima je sve vreme bila i ponosna baka Verica Šerifović.

Dok su išle ka avionu, stjuardesa je žurila, a Marija je pokušavala da isprati korak sa njom, dok je gurala Maria u kolicima.

U jednom trenutku čula se Verica, a Marija je kroz smeh ponovila šta je rekla.

- Rekla je: "Kaži joj da ne žuri toliko, ne vozimo krompire" - ponovila je ona kroz osmeh.

Inače, dok su bile u avionu, desila se i te kako zanimljiva situacija, pošto je "pao" ozbiljan razgovor i dogovor između Marije i Verice.

- Inače, baba i ja smo se dogovorile. Prvo jede ona, pa jedem ja. Ali dok ona jede, mora da mi da dete - rekla je Marija, dok joj je Verica odbrusila:

- Ne, ne dam ja njega. Mogu da ga držim i jedem, ženo. Ostavi me na miru! Pa, vidi kako se ušuškao. Lepo mu je... Pile babino, ne dam da nas dira! - govorila je Šerifovićka.

Podsetimo, Marija Šerifović stigla je u Srbiju sa naslednikom Mariom, te sada uživaju u luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Šerifovićeva neretko na svom Instagram profilu deli sadržaje iz svog privatnog života, a sada je otkrila kako provodi vreme sa svojim naslednikom.  

Marija je sinu pustila pesmu Bruna Marsa, a onda je đuskala sa njegovom nogicom u ruci. Marija se snimila u duhovitom maniru, kao što smo od nje i navikli, pa je objavom nasmejala mnoge.

Na samom kraju videa Marija je poljubila stopalo malog Maria što je izazvalo brojne pozitivne reakcijena ovoj društvenoj mreži. 

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading