Sanja Mrinković
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković u poslednje vreme ponosno ističe bujno poprsje u gotovo svakoj svojoj emisiji.

Upravo zbog toga povela se polemika da li je voditeljka ugradila silikone, povodom čega se i ona oglasila.

- Percepcija većine je poslednje dve, tri nedelje zbog modela haljina da sam stavila implantate, ali mogu samo da vam kažem ne da nisam stavila silikone, nego nemam čak ni brushalter. Znači, u zavisnosti od modela haljine imam samo samolepljive trake koje se stavljaju i onda kada se zalepe onda one za nijansu podignu grudi - rekla je Sanja, pa dodala: 

- Možda je zbog toga dojam takav. Kad se osenči dekolte onda on izgleda potpuno drugačije. Nemam ništa od silikona, svi me pitaju u čemu je tajna i zaista jeste u ozbiljnoj količni vežbi za grudi koje radim redovno. Možda je tajna u tome što sam jedna od majki koja nije dojila. Stvarno nisam bla u mogićnosti da dojim sina i možda sam zbog toga taj moj prirodni izgled uspela da sačuvam i tu čvrstinu - istakla je Marinkovićeva, pa dala kratak savet za očuvanje bujnog poprsja:

- Izuzetno mnogo sporta i vežbe za rameni i grudni deo.Usput dobri dekoltei haljina i ja drugu tajnu nemam. Ne nosim puš-ap bruseve i skoro nikad ne nosim brushalte. To svi garderoberi koji rade sa mnom znaju - zaključila je ona za Kurir. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading