Marija Šerifović
Foto: Alo/Printscreen

Pevač Danijel Pavlović, polubrat Marije Šerifović,  veliku popularnost stekao pojavivši se još u „Operaciji trijumf", značajno je promenio svoj imidž.

Danijel je često isticao da mu je Marija prvestveno jako dobar prijatelj, kao i da postoji ogromno poštovanje između njih. 

On je sada potpuno promenio svoj imidž. 

Danijel se tada slikao u jednom tržnom centru i to ispred jelke, a zbog ove njegove objave komentari su samo pljuštali.

- "Kakva transformacija", "Ne bih ga nikad prepoznala", "Ne liči na sebe" - bili su samo neki od njih.

Inače, Danijel je bio iznenađen činjenicom da je njegova polusestra dobila sina, jer o tome, kako je za domaće medije otkrio, nije znao ništa. On je tada za prinovu saznao od novinara. 

- Prinova? Ne razumem? Ja stvanrno ne znam o čemu se radi - rekao nam je on zbunjeno.

- Da, jesmo u kontaktu, ali ja stvarno za ovo nisam znao. Trenutno sam u putu, ali moram da stanem sa strane i proverim o čemu se radi - rekao je on kratko za Telegraf.

Podsetimo, Marija je jednom prilikom otkrila kako je saznala da ima polubrata. 

- Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno, i po meni je to pošteno.

Za Danijela je popularna pevačica saznala u periodu kada je išla u osnovnu školu.

- Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, svu moju snagu, sva moja krila – odlučno je tada istakla Marija.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading