VODILA SAM SE RAZUMOM! Pevačica otvorila dušu o problemima u ljubavi, ovo je godinama krila od javnosti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

O emotivnom životu pevacice Snežane Babic Sneki javnost malo zna. Ona nikada svoje partnere nije predstavljala u medijima, a kako sama kaže više voli kada je sama.

Sneki je nedavno otvorila dušu i otkrila kakva je kada se zaljubi, a odgovor na ovo pitanje ce sigurno iznenaditi sve.

-Ne bih mogla reci da sam se u životu vodila razumom što se tice nekih mojih privatnih stvari, to su uglavnom emocije kod mene. Volim kada nisam zaljubljena tada sam mirna, kada se pojave neki leptirici i kada su se pojavljivali nekada u životu, onda sam imala probleme - rekla je ona za Grand
Pevačica sa druge strane ističe da je ipak lepo biti zaljubljen, ali ipak u njenom slučaju ljubav funkcioniše na malo drugačiji način.

-Naravno da je lep osećaj biti zaljubljen, to vas diže i pokreće, ali ja više volim da budem mirna. Možda neobično zvuči, ali ja tako finkcionišem- zaključila je pevačica.

Podsetimo, ona je plenila bivšom Jugoslavijom svojim dugim nogama i prepoznatljivim i upečatljivim izgledom.

Ono što je neosporno je da dolaze nove nade, ali će po svojim nogama ostati prepoznatljiva i još uvek se nije pojavila njena naslednica.

Nju su muškarci obožavali, a u isto vreme joj se i divili. Nakon vrtoglave slave odlučila je da se povuče iz javnog života.

Ponekad se pojavi u nekoj emisiji, ali svojom muzičkom karijerom se ne bavi intezivno.

Jednom prilikom otkrila je kakva je u ljubavnom odnosu.

– Negujem ortakluk, vernost, tačnost, kod mene prelazi u neku vrstu osobine koja nije dobra, a to je prebrižnost – rekla je Sneki u emisiji „Magazin In“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading