Ognjen i Mina u restoranu
Foto: Alo/Masanori Jošida

Ognjena Amidžića navikli smo da viđamo nasmejanog i uvek raspoloženog posebno na Instagramu gde se često šali, Ipak, sada je tu platformu iskoristio za jednu ozbiljnu temu, te je apelovao da se pomone njegovom kolegi.

U pitanju je saradnik na njegovoj emisiji sa kojim voditelj radi godinama, a koji je teško bolestan.

- Postoje tihi borci među nama. Postoje oni za koje ne znamo svi, a koji su puno učinili za sve nas. David sada mora da dobije bitku protiv Golijata. Mora zbog svoje porodice i ćerkice, jer jedino on može da joj ovaj svet učini lepšim mestom za život. Njemu je sada potrebna pomoć jer je Golijat jači nego ikad - počeo je on u videu i dodao o čemu se radi.

Istu objavu podelila je i njegova trudna partnerka Mina Naumović, čiji je David takođe kolega jer rade na zajedničkoj emisiji.

- Dača je sjajan čovek i dugogodišnji je član naše ekipe. Ne mogu da verujem da danas ovo pišem za njega. Molim sve vas koji imate dobru volju i mogućnosti da se uključite i da mu pomognemo. Da ne dozvolimo da njegova ćerka raste bez njega - napisala je Mina.

- Ovaj Golijat je kancer i svakog dana u bolnici se dobri ljudi bore za njegov život, a taj dan u bolnici nije jeftin. Molimo sve ljude dobre volje da uplate novac na račun Davidove supruge u skladu sa svojim mogućnostima. Hvala - završio je Ognjen i dostavio broj računa na koji može da mu se pomogne, prenosi Telegraf.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading