GORAN BREGOVIĆ NEMA DEO RAMENA, SAMO METAL: Otkriveni javno stravični detalji, nikada o ovome nije pričao
Alo

Čuveni estradni menadžer Raka Marić otkrio je da ga za Gorana Bregovića veže neraskidivo prijateljstvo, a onda je obelodanio javno i pojedine detalje o ovom slavnom muzičaru.

On je otkrio u kakvom je stanju Brega bio nakon teške saobraćajke, kada je pao sa motora.

- Celo leto sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao kod njega - istakao je on na samom početku i dodao:

- Kada je pao sa motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku. On uopšte nema deo ramena. Kada dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega kada se to desilo - izjavio je i dodao da uprkos svemu Brega nije otkazao nastupe.

- Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazano sve mnogo unapred. Išao je na svirke a trpeo je nesnosne bolove, nije mog'o da spava koliko ga je bolelo rame - rekao je Raka za Telegraf.rs.

Podsetimo, Raka se dotakao i svoje saradnje sa Cecom i otkrio kako je porodica reagovala na njeno hapšenje i šta se tada dešavalo u domu na Dedinju.

- Mene je to onako baš udarilo, znaš, u srce me udarilo baš. Znaš, ono, majka dvoje male dece, oni mali, Veljko i Anastasija... Veljko, mali, isto, ostali bez majke koja je u zatvoru, koju su zatvorili sa kriminalcima da leži. Ona koja je zvezda za mene, nisam ja znao, ulazio u te priče, šta je, zbog čega je. Ono što se pričalo, sve što se pisalo mene je tako udaralo, u srce me udaralo. Znaš, kako ja sam gledao da joj pomognem koliko sam mogao. Tada je bilo to vanredno stanje u državi, nisam mogao, nema tu bilo kakve intervencije da zoveš nekoga, da nekoga pusti, ma kakvi. Brinuo sam malo, bila je tu i Lidija i deca i baka, i ta tetka njena, tako su svi brinuli oko dece, ja sam se brinuo nešto finansijski i tako - istakao je on i otkrio kakva je bila situacija kod nje u vili na Dedinju.

- Pa kako je bilo užasno. Deca nisu znala gde je, mali su bili, nije mama tu, govorili smo im. Gadna situacija za nju je bila. Nisam znao šta da radim... u ćeliji nekoj da leži žena je užasno, znaš, bilo mi je baš ono nestvarno. Naša najveća zvezda da bude u zatvoru - priznao je Raka za gorepomenuti medij.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading