Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Već je poznato koliko voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, obožava da ističe svoj se*sepil i vitku figuru, a dekoltirana izdanja često imamo prilike da vidimo kod nje u studiju.

Međutim, Jovana je sada donela odluku da se zakopča do grla, što je njene pratioce ostavilo bez teksta.

Ipak, zlatna mini suknja svima je privukla pažnju, a stajling je upotpunila dubokim čizmama do kolena.

Podsetimo, Jovana je nedavno, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, otkrila i kako je došlo do upoznavanja sa 15 godina starijim biznismenom.

- Pre godinu dana kada je bilo na Božić... Ja sam se, ne mogu baš sve šta sam radila na praznik. Prvi put sam se udala na Đurđevdan, razvela sam se prvi dan posta, počela sam da radim na Pinku na Vliku Gospojinu i Dragan se uključio u program na Božić - rekla je voditeljka, a kada je pogledala snimak kada se on uključio u program na Božić i poklonio joj dukat, objasnila je kako su se upoznali:

- Dobro, on je iskusan i baš je dobar frajer. Jesam, ja sam odreagovala na njega, prokomentarisala da je zgodan čovek i da dobro izgleda. Meni generalno muškarci ne privlače pažnju, retko koji mi se dopadne, a privukao me je jer je iskren i ima dobru dušu, po tome smo se poznali. Ne, zvala sam ja njega. Mi smo se posle toga sreli kod Dragana J. Vučićevića na rođendanu, primetila sam da je čovek koji jako lepo izgleda i on mi je rekao: "Ja sam onaj koji ti je za Božić poklonio dukat". Otišla sam tada, ništa se nije desilo. Došla sam kod Dragana, dogovarali se, a on je zapravo Dragana namenio nekog drugog koleginici i on mi kaže: "Hajde da izađeš sa njom, da se vidite", ja sam rekla: "Zovi Stankovića, pitaj ga kada je rođen", jer ja ne idem na sastanak ako ne znam horoskopski znak. On je lav, kao i moj bivši muž. Ja se ne sprdam...Ja sam preuzela inicijativu i osetila sam potrebu da to uradim. Prvo smo se videli u četvrtak i onda jedan, dva, tri ili četiri puta i onda eto. Na četvrtom dejtu me je poljubio i tako i to kod Hrama Svetog Save. Nikada ne bih izašla u javnost da nije ozbiljno, taj svoj ljubavni život zaista krijem i ne pokazujem ga javnosti dok nisam sigurna - rekla je Jovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading