Novogodišnji program
Foto: Promo/Promo

Na snimanjima novogodišnjih programa često dođe do nepredviđenih situacija, a mnogi pamte prošlogodišnji skandal. 

Folk pevač Mitar Mirić je prošle godine pokušao da smuva kafe-kuvaricu na snimanju novogodišnjeg programa, pa je posle od nje dobijao gratis piće, a u isto vreme, Dragan Kojić Keba je napravio problem jer mu se nije svidela kafa koju je poručio, pa je pred ostalim kolegama vikao na sav glas do te mere da su mnogi pomislili da će da napusti snimanje.

Kebu je obezbeđenje opomenulo zbog ponašanja, a kad je počeo da viče, umalo nije došlo do tuče.

- Ove godine na snimanju su bili uglavnom folk pevači starije garde i mlađi pevači, koji nisu toliko poznati javnosti. Iako se snimanje odvijalo u popodnevnim satima, to nije sprečilo pevače da cugaju i prave skandale. Prvi dan snimanja novogodišnjeg programa obeležile su scene koje su mnoge šokirale, a sve se dešavalo kod šanka kad je Mitar Mirić prišao da naruči kafu. Miriću se odmah svidela radnica, pa je počeo da joj deli komplimente. Pričao je: "Mnogo nam lakše padaju snimanja kad imamo takve lepotice da nas služe" - priča izvor koji je bio na licu mesta i objašnjava da je pravi spektakl počeo tek kad je prišao Keba:

- Kafe-kuvarica je pričala s Mitrom, pa mu je rekla da od nje ima besplatnu domaću rakiju. On se smeškao i naslonio na šank da pričaju, a kad je žena Kebi pružila kafu, ovaj je počeo da urla: "Nemaš pojma ni kafu da spremiš! Ti ovo zoveš kafom? Beži, bre, tamo. Samo pričate i ništa ne radite, ovo je nedopustivo. Što me opominje obezbeđenje? Imam pravo da kažem da mi se kafa ne dopada! Izbacite me ako hoćete, baš me briga - rekao je Keba, piše "Republika". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading