Aleksandra i MC Stojan
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

MC Stojan se oglasio na mrežama i otkrio sve o odluci da se povuče sa scene. 

On se u svojoj objavi posebno osvrnuo na saradnike koji nisu ispoštovali saradnju sa njim. 

Otkazao sam sve nastupe u decembru i januaru, želim sebi da se posvetim. Potreban mi je odmor jer sve je nebitno, ako vi niste dobro, zato sebe stavljam na prvo mesto, dosta sam pomagao drugima i radio za druge koji to ne poštuju i ne umeju da cene! Ali na kraju uvek dobro pobedi loše i hvala svima na razumevanju i podršci koju mi nesebično dajete 17 godina! - napisao je on.

- Vidimo se krajem januara opet kreću nastupi po celoj Evropi i u Australiji se vidimo u februaru i želim da najavim nove pesme, vraća se najjači Stojke kojeg ste uvek voleli! Volite sebe i budite sebi na prvom mestu! Voli vas MC Stojan - poručio je pevač.

Podstimo, MC Stojan bio je gost na četvrtom i petom koncertu Aleksandre Prijović na kojima je napravio neviđeni spektakl. 

- Molim vas, najveći aplauz za mog prijatelja MC Stojana. Mislim da je prošlo 8 godina kako smo snimili ovu pesmu. E tada, kada mnogi nisu verovali, mene je moj drug pozvao da snimimo duet i hvala mu na tome. Ja sam tada imala samo 20 godina, meni je ta pesma mnogo značila. Tako da, hvala ti što si došao večeras, kao moj prijatelj, znaš da te volim i poštujem. Ovo je jedan od najvrednijih momaka na estradi - rekla je Aleksandra i zagrlila kolegu koji je preuzeo reč:

- Meni je čast i zadovoljstvo da budem ovde. Ova devojka sve zaslužuje što joj se dešava - rekao je on tom prilikom. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading