Dušica Jakovljević
Foto: Privatna arhiva/Foto: Hype

Hype produkcija započela je realizaciju još jednog velikog poduhvata. Naime, počeo je da se emituje novi rijaliti projekat “Brak sa dve žene”. 

U glavnoj ulozi nalazi se Elmedin Karić i njegove dve žene, Fatima i Jana, a vas očekuju uključenja iz Elmedinove kuće, na jutjub kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina, kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22 sata.

Na jutrošnjoj kafi u kući Elmedina Karića u mestu Gornja Višnjica, njegove hanume upitao je kako im se svidela Dušica Jakovljević. Iako su obe uputile lepe komentare, ipak se osetilo malo ljubomore kod obe žene.

Elmedin je na njihove kratke zanimljive odgovore dodao to da je Dušica jedna od boljih javnih ličnosti. Osoba koja je puna vedrine i lepog osmeha. Elmedin je njegovim ženama napomenuo da je dogovor bio taj kako je ustajanje u 8 ujutru i da se Dušica trebala pojaviti čim pre kako bi pravili zajedno doručak, ali već je vreme ručka pa su malo zabrinuti gde je ona ...

Nakon što se sinoć zaključala u štalu na imanju Elmedina Karića, mislila je da će tu ostati da spava međutim u videu saznajte koji je razlog zbog kojeg je Dušica ipak spavala na drugoj lokaciji. Navela je niz razloga za to, a dodala je i kako se zaista obradovala toploj dobrodošlici u kuću Elmedina, Fatime i Jane. Svidelo joj se na kakav način žive i kako je sve divno. Naglasila je da se raduje ručku koji joj spremaju za danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading