Dušica Jakovljević
Foto: Privatna arhiva/Foto: Hype

Hype produkcija iznedrila je još jedan veliki poduhvat – počinje da se emituje novi rijaliti projekat “Brak sa dve žene”.

U glavnoj ulozi nalazi se Elmedin Karić i njegove žene, Fatima i Jana, a vas očekuju permanentna uključenja iz Bosne iz Elmedinove kuće, na Jutjub kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina kao i na Hype televiziji od 21.12. od 22h.

Dušica Jakovljević

Foto: Hype

 

Danas oko 16 časova voditeljka i novo tv lice Hype televizije Dušica Jakovljević ulazi u kuću kod Elmedina Karića u Gornjoj Višnjici gde živi u skladnoj bračnoj zajednici sa čak dve žene.

Ona će kod njih provesti dva dana gde će zajedno sa Fatimom i Janom obavljati sve kućne poslove. Kako će se Dušica snaći, ali i kako će Elmedin da im raspodeli dužnosti ispratite u live uključenjima na Jutjub kanalu Hype TV Bosna i Hercegovina.

Elmedin koga već zovu i “Bosanski Kazanova” ili “Sultan od Bosne” dospeo je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je otkrio da živi sa dve žene, a treću uskoro očekuje.

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

Ono što je zanimljivo, jeste da će publika i čitaoci svakodnevno moći da prate uživo uključenje iz Elmedinove kuće, gde će svi moći da vide kako funkcioniše ovaj brak, koja žena je za šta zadužena, ko kuva, ko radi u bašti, a ko oko kuće, kako se međusobno slažu, kako provode dane ali i kako komšije reaguju na njihov zajednički život.

Ono što će svim gledaocima biti zanimljivo jeste što će u rijaliti “Brak sa dve žene” ulaziti poznate ličnosti na dan ili dva kako bi videli kako ovako specifična zajednica funkcioniše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading