Aleksandra
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović ima malu pauzu od mnogobrojnih koncerata koje je odradila i onih koji je tek čekaju. 

Predah je odlučila da iskoristi tako što je počela da kuva, a u svemu joj pomaže mama Borka. 

Naime, Prijovićka je odlučila da napravi punjene paprike, a podelila je i recept svog ručka koji je uspešno napravila. S obzirom na to da joj je prvi put da kuva punjenu papriku, pevačica je pozvala mamu da joj pomogne.

Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video-poziva - poručila je pevačica.

Podsetimo, Aleksandri je majka velika podrška u svemu, a nedavno je pevačica ispričala dosad nepoznate detalje žrtvovanja Borke zbog ćerkine pevačke karijere. 

Naime, ona je tokom jednog od koncerata u zagrebačkoj Areni održala emotivan govor gde je otkrila da je njena majka ostala bez posla zbog takmičenja u kom je učestovala pre nekoliko godina. 

- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško. A moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - rekla je tom prilikom  Aleksandra.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading