Vlada Matović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Popularni pevač Vlada Matović, nekadašnji član benda koji je harao estradom, a koji nosi naziv Elitni odredi, sada kao solo umetnik, komentarisao je najčitanije naslove o sebi u našoj emisiji Alo! Naslovna.

Pevač se na početku osvrnuo na to što ga dugo nismo viđali u medijima, iako javnost želi da ga vidi:

- Generalno, i dok sam bio u Elitnim odredima, i sad solo se nisam previše pojavljivao u medijima. Protekle dane sam proveo u izlascima, slavljima, tako se pogodilo, i pomalo u studiju. Uglavnom odmaram posle izlazaka.

- Moj savršen dan je kada sam srećan od ujutru do uveče - nastavlja Matović. - Nekad se tako probudiš, uradiš šta te čini zadovoljnim ili zbog gesta osobe koju voliš. Ne pratim ni pozitivne ni negativne komentare o sebi, jer sam dugo u ovom poslu i ne mogu da stavljam značaj na to.

Iako mnogi komentarišu da je tajanstven i da čuva privatnost za sebe, odgovorio nam je o statusu svog ljubavnog života:

- Trenutno sam slobodan. Bio sam u, nazovimo to, dugoj vezi. Bitno je biti srećan i kad si slobodan i u vezi.

Vlada je bio povezivan sa raznim devojkama, od kojih je jedna i bivša Zadrugarka Tara Simov, ali on otkriva da su samo poznanici i da rijalitije ne prati:

- Izašli smo u jedan klub kad smo Tara i ja uslikani u društvu. Rijalitije ne pratim, ne gledam i ne gotivim ih, a ni ne družim se sa rijaliti učesnicima. Razlika je u druženju i poznanstvu.

Pored toga što javnost intrigira njegov emotivni život, ono što je uvek nezaobilazna tema jeste bend Elitni odredi i odnos sa kolegom Reljom Popovićem, o kom se mnogo spekulisalo da li su u dobrim odnosima, svađi ili nemaju kontakt:

- Uvek se postavlja pitanje o tome - izjavio je Vlada. - Čestitao sam Relji rođendan kačenjem slike i čestitkom na društvenim mrežama, i mislim da je poruka jasna. Relja i ja nikad nismo bili u svađi i to je dovoljno jasno.

Po medijima se takođe pričalo da je razlog razlaza benda pevačica Nikolija Jovanović, sa kojom su snimili duet, a koja je potom započela vezu sa Reljom:

- Nikolija nikako nije mogla da bude kriva za raspad benda - otkriva Vlada. - Elitni odrede smo činili Relja i ja. Da je ona bila deo grupe i da se išta pitala, bila bi druga stvar. Jedini koju su odgovorni za to smo on i ja. Verovatno je publika sama pretpostavljala da je ona napravila svađu između Relje i mene, ili da ga je odvukla na drugu stranu. 


Ceo intervju sa Vladom Matovićem možete pogledati u video prilogu na početku teksta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading