Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Marija Šerifović uživa trenutno u Americi gde provodi vreme sa svojim naslednikom, god je dobila putem surogat majke, i to upravo na pomenutom kontinentu, a sada je objavila i predivne snimke.

Naime, Marija je malog Maria izvela u šetnju i snimke podelila na svom Instagramu, što je sve oduševilo.

Marija je snimila kolica u kojima vozi naslednika kroz kvart Los Anđelesa u kojem žive i samo stavila uz opis plavi emotikon srca.

Podsetimo, Marija je u novembru otputovala u Ameriku, kako bi bila uz surogat majku poslednjih mesec dana trudnoće. Od kada se rodio prvi sin Marija dobija čestitke od mnogih kolega i prijatelja.

Ipak, o odnosu sa surogat majkom je rešila da progovori, kada je istakla da su imale veoma blizak odnos.

- To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede... - rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.

Pre toga je i sama pokušavala da se ostvari u ulozi majke, ali joj, nažalost, nije uspelo.

- Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je ona za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading