LEGENDARNI PEVAČ MU REKAO OVAJ TRIK Otkrivena istina o čuvenom Cunetu Gojkoviću
Foto: Alo.rs

Pevač Nemanja Nikolić priznao da je alkohol najveći neprijatelj, te da je dobio savet starijeg kolege zlata vredan.

Pevač Nemanja Nikolić je podelio savet koji je dobio svojevremeno od legendarnog Cuneta Gojkovića, koji mu je spasio glasne žice. 

-Bio sam tri meseca prehlađen i kao da su bile neke mutacije virusa. Udaralo je samo na onaj deo tela koji je najaktivniji, a kod nas pevača to je grlo – otkrio je Nemanja za Grand svoju dužu zdravstvenu neprijatnost koja ga je zadesila ne tako davno, a potom odlučio da podeli recept za izlečenje

-Samo su potrebni prirodni preparati, prirodna rakija, prirodna šljiva. I to može da bude lek, ali samo u umerenim količinama. Ali guščija mast da se mažu grudi, ako se preko toga zalepe novine, to izvlači sve iz pluća, a ima i da se kupi. Takođe bih preporučio i komove rakije da se stavljaju u čarape i da se dečici izvlači temperatura. A poželjno je piti i čaj od lukovine i šerbet od zagorelog mleka. A obavezno je i da se jedu sremuš ili beli luk, kao i slanina. I čvarci. Sad je hladno vreme, sada to deluje, ima tih prirodnih lekova - rekao je Nemanja, pa otkrio lekovita svojstva belog luka

Priznao je i da je sam bio kriv za svoje zdravstveno stanje, a  sada je otkrio tajnu koje piće treba piti tokom nastupa, koju mu je otkrio jedan legendarni pevač.

-Kada sam krenuo da pevam 2004. godine na jednom snimanju mi priđe Cune Gojković i kaže mi: „Mali, ako voliš da piješ, uvek pij belo vino.“ Rekao sam mu da nisam baš ljubitelj vina, a on mi je potom pojasnio: „uzmeš i kvasiš usta pomalo, čašu, dve da raspodeliš za celu noć“. Belo vino inače širi glasne žice za razliku od crvenog, ali mi se tešimo da alkohol i žestina pomažu pri pevanju. To je velika zabluda, alkohol je jedan od najvećih neprijatelja za glasne žice, kao i nikotinski dim. A u kombinaciji mislim da ne postoji ništa gore – ispričao je Nemanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading