Jovana Jeremić u Jutarnjem programu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem.

Jeremićeva je nedavno otkrila da je svog sadašnjeg dečka ugostila u emisiji na Božić u januaru 2023. godine kada joj je poklonio zlatni dukat i poželeo da nađe pravu ljubav.

Ipak, Jovana je ranije istakla da joj se sve velike stvari u životu dešavaju prazničnim danima, te je ova situacija sa novim dečkom zapravo tradicija. 

Spontano se desilo da je sudija zakazala ročište na prvi dan Uskršnjeg posta, ali sam te dve stvari povezala jer mi se sve važno u životu dešava na neki praznik. Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta. Zamisli šta će se desiti na Vaskrs ove godine? - zapitala se voditeljka i sama dala odgovor.

- Volela bih da mi se desi velika ljubav na Vaskrs. Sad sam se razvela, ali ovaj razvod nije bio poraz, ovo je moja pobeda, ja sam pobedila sebe. Bila sam iskrena i prema Voji i prema sebi. Svoj život vidim na drugačiji način. Prestale su jake emocije, a ja živim od ljubavi. Brak mi više nije prioritet. Sve sam ostvarila i sebi želim samo ljubav u budućnosti. Više volim vanbračne zajednice i ne bih se bunila da nekome budem vanbračna partnerka - rekla je jednom prilikom u nekadašnjoj emisiji "Milizam".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
toza

15.12.2023 16:00

na vaskrs ove godine dragan ce videti sa kim Ima posla.