Nataša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

U Beogradu će ove godine biti širok spektar izbora kada je reč u novogodišnjoj noći, a brojne javne ličnosti će publici prirediti spektakl.

Nataša Bekvalac 

Novosadska barbika peva u jednom beogradskom hotelu, a cena po osobi se kreće od 190 do 350 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.

Aleksandra Prijović

Mlada zvezda za doček takođe peva u prestonici, a cene karata bile su 170, 190, 210, 240 i 270 evra po osobi.

Elma Sinanović i Dejan Matić

Mesta za barskim stolom sa barskim stolicama (kompletna večera) su 70 i 90 evra, dok su cene karata za sedenje za svečanim stolom 130, 160, 190 i 210 evra.

Sloba Radanović i Barbara Bobak

Cena po osobi se kreće od 100 do 180 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru. Piće se plaća po utrošku.

Aca Lukas i Sanja Vučić

Cena po osobi se kreće od 170 do 250 evra.

Đani i Jana

Cena po osobi se kreće od 100 do 170 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri.

Darko Lazić, Andreana Čekić i Džejla Ramović

Cena po osobi se kreće od 130 do 240 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, prenosi Telegraf.

Miroslav Ilić

Cena po osobi se kreće od 100 do 145 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Nina Badrić

Cena karte je od 150 do 190 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading