Jovan Memedović i Mirjana Mojsilović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditelj Jovan Memedović svaku priliku koristi da se odmori i uputi se ka svojoj vikendici kako bi pobegao od gradske vreve. On je sebi sagradio divnu kuću koja se usred zelenila.


Od rane mladosti bio je aktivni član planinarskih društava, o čemu je ranije i govorio, a kasnije je, u sklopu svojih emisija, putovao svuda po Srbiji i upoznavao različite predele.

Tokom obilazaka naše zemlje jedan kutak mu se posebno dopao, te je baš na tom mestu izgradio vikendicu.

Iako ne izgleda luksuzno, za sve ljubitelje prirode Memedovićeva kuća predstavlja pravi raj. Kuća je spolja sva u drvetu, te zajedno sa enterijerom, mnogima izgleda lepše od bilo kog luks stana u centru grada.

On na društvenim mrežama neretko objavljuje fotografije iz svoje kuće, ali kako ne voli da otkriva previše detalja iz privatnog života, nije otkrio lokaciju svoje vikendice.

U kući mu najčešće prave društvo njegovi psi, koji čuvaju kuću kada on odmara uz knjigu i kafu.

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, a na zidovima su uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“. Takođe, u sobi se nalazi i dosta polica sa knjigama.

Boravak na terasi koja ima pogled na reku poseban je ugođaj, a sa svojim pratiocima je podelio i da ponekad voli da se opusti uz čašu vina.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading