GODINAMA JE ODANA OGNJENU AMIDŽIĆU Zanosna voditeljka lepotu je nasledila od majke, a malo ko zna da je žena fudbalera
Foto: Printscreen/instagram

Vitka lepotica voditeljka Tijana Stoisavljević (venčano Milutinović) postala je poznata kada se pridružila timu Ognjena Amidžića u emisiji "Ami G šou", na Pink televiziji.

Njih dvoje od prvog dana uspešno sarađuju, a Tijana se nedavno vratila pred male ekrane nakon duže pauze. Naime, ona je postala mama, pa je neko vreme nismo gledali, ali se vratila vitka i sveža. Sudeži po kilaži, kao da nije ni bila u drugom stanju.

Tijana očito ima sreće, ali i dobre gene jer je jasno kao dan da je ista mama. Naime, voditeljka redovno na Instagram kači fotografije svoje majke, te nije teško zaključiti od koga je nasledila lepotu i harizmu.

- Ja ću danas posebno da se zahvalim ovoj ženi što postoji, što me je rodila, odgajila i što je bila i ostala najbolja majka, stub i oslonac. Želim joj da bude zdrava i srećna, jer uspešna i voljena jeste! Volimo te mama - napisala je Tijana Stoisavljević svojevremeno i time istakla koliko je vezana za majku.

Podsetimo, voditeljka je od 2019. u skladnom braku sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem, sa kojim se prethodno zabavljala sedam godina. Nažalost, Mihailo je zbog povrede prestao aktivno da igra fudbal.

- Godinu 2021. godinu pamtiću po prekretnici. Nažalost zbog povrede, ali i loše operacije palca na stopalu bio sam prinuđen da prestanem da se bavim profesionalno fudbalom, ali to mi je donelo i pozitivnu stranu, početak saradnje sa mađarskom agencijom za menadžment gde mislim da sam se baš pronašao, tako da ova godina mi je donela dosta i pozitivnog i negativnog - rekao je on tim povodom, a Tijana je u to vreme isticala da joj je jedino bitno što je njen suprug dobio tu tešku bitku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading