ISPLIVALA ŠOK TAJNA ŽIKE JAKŠIĆA Svi se pitaju zbog čega krije da mu je poznati roker rođeni brat
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Saša Jakšić Žika, producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" skoro nikada ne priča o privatnom životu za medije, posebno o porodici.

Iza sebe ima dva braka i dva sina, mlađeg Dušana sa Dajanom Paunović i starijeg Andriju sa prvom suprugom koja nije poznata javnosti. Inače, stariji Žikin sin je enolog, pa je biznis sa vinima razvio i sa ocem u Srbiji. Andrija je i te kako uspešan u poslu sa vinom, ali ne voli da se eksponira.

Međutim, pored sinova, Žika ima i rođenog brata, međutim, skoro da ga nikada ne pominje.

Naime, Vladimir Jakšić Musa je deo rokenrol grupe "Revolveri”, koja je bila vrlo popularna devedesetih godina. Njihovi najveći hitovi su: "Nema povlačenja, nema predaje” i "Brod na okeanu”.

Osim što je muzičar, Žikin brat je i reditelj, a bavi se dokumentarnim filmovima.

Film sam snimio iz čiste ljubavi prema figurinama pronađenim u mom rodnom gradu Aleksandrovcu, u selu Vitkovo. Naime, vinčanska kultura je nešto šta treba da prezentujemo svetu. To je fascinantna prva organizovana civilizacija u Evropi. Njihova dostignuća i danas iznenađuju nauku i menjaju pisanu istoriju. Važno je da je film na engleskom jeziku i da u filmu imamo Benjamina Eliota, istoričara iz Brajtona, koji na putu od Velike Britanije do Srbije priča sa iskusnim arheolozima u svojoj potrazi za istinitom Vinčom- rekao je ranije Jakšić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading