ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE KOLIKA JE POPOVIĆEVA PENZIJA Od Granda ima milione, vozi luks limuzine, ali se penzije ne odriče
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Prvi čovek Granda i šou-biznisa je uveliko penzioner. Naime, Saša Popović ne krije da je zadovoljan primanjima koja je zaradio tokom godina staža.

Čak je nedavno otkrio da njegova penzija iznosi 102.000 dinara, kao i da je i te kako zadovoljan tom sumom koja ode na račune, porez i kućne pomoćnice.

Osim penzije, Sale kao penzioner ima pravo i na GSP iako vozi limuzine kakve niko nema u Beogradu.

Inače, Saša Popović je 1. novembra 2019. godine zvanično postao penzioner, ali su tada iz Granda odmah objavili da to nipošto ne znači da se Sale povlači s posla.

- Saša Popović je ostvario pravo na zasluženu penziju, ali to ništa neće promeniti kada je reč o njegovim poslovnim i kreativnim aktivnostima, budući da ostaje na čelu „Granda“ - pisalo je u saopštenju ove kuće, a Sale je od tada zvanično kreativni direktor "Grand produkcije".

Inače, Saša Popović i Lepa Brena 2014. godine odlučili su da prodaju 51 odsto kompanije za 15 miliona evra.

Njegov udeo u vlasničkoj strukturi tada je bio 49 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 51 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000 evra. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja "Granda", pa je pevačica tako od 2014. do 2019. dobila 4.370.500, a Saša 4.114.482 evra, prenosi Blic.

Lepo bogami, a na sve to i dobra penzija.

Podsetimo, kako je Saletova supruga Suzana jednom objasnila, njen muž nikada neće biti klasičan penzioner, kao i da je rad njegov glavni pokretač i zadovoljstvo. Sale je pak svoje prve penzije uložio u Suzanin poslednji album koji je izdala pre nekoliko godina:

Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo – rekao je Popović za medije tada.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading