NEMA NI ZA HLEB? Nakon priča da gladuje oglasio se Hasan Dudić, pa žestoko opleo po svima
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hasan Dudić nije ostvario pravo na nacionalnu penziju kao njegove mnoge kolege.

S tim u vezi mediji su danas preneli da pevač i bokser jedva sastavlja kraj s krajem, te da nema za osnovne namirnice i lekove, međutim, samo za Alo! Hasan kaže da to nije istina.

- Budale želim im da žive 20 posto ko ja - započinje Hasan za Alo! i dodaje:

- Hvala Bogu imam i drugima dajem... Imam školu boksa, penziju, sve lepe žene... Živim u životu, a za to što se piše, e krv kad ga nađe. Jer te bljuvotine čita moja unuka i unuk od 17 i 15 godina, oni su mladi, doživljavaju neprijatnosti zbog takvih tekstova koje neki pišu, a i ne pitaju, niti se interesuju šta radim, a radim mnogo dobre stvari za ovo društvo - istakao je Hasan samo za Alo!

Podsetimo, istina je da je Hasan nakon korone, kada je imao i zdravstvene probleme, govorio o svojoj penziji i tegobama koje su ga snašle, ali sudeći po ovome što je izjavio za Alo! ti problemi su sada, srećom, rešeni.

- Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može da pokrije ni troškove infostana. Šabanova Goca i Sanela me često zovu da pitaju da li mi nešto treba. Pre bih umro nego njima da tražim novac, ne zato što me je sramota, već zato što želim da se izborim za svoj dinar. Ne upirem prstom ni u koga, pogotovo ne na ljude koji su u poslednje vreme ostvarili pravo na nacionalnu penziju, ali ima onih koji su je dobili, a imaju manje zasluge od mene - ispričao je tada Dudić, pa dodao:

- Ni od moje Zlate nikada nisam zajmio novac, čak sam ja nju učio davno kako da dođe do penzije, a ja sam izvisio. Pričao sam joj da na vreme sebi sve uplaćuje, pa se snašla. Mi smo naši, ali ja ne bih da mi neko pomaže - rekao je tada Hasan za Republiku, a sada je očito sve to iza njega.

Podsetimo, Zlata i Hasan bili su u braku, iz kojeg imaju sina Mikija. Miki je imao velike probleme sa kockom, ali je to sada iza njega. Inače, u vreme braka i Zlata i Hasan izgledali su potpuno drugačije u odnosu na to kakvi su danas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dimco

12.12.2023 14:50

bio i osto večiti lažov kolega iz ringa.