Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Extra FM/Igor Pavlović

Milan Dinčić Dinča ne radi kao nekad, ali sasvim dovoljno. Malo se povukao zbog porodice, međutim, kako kaže, ima ga svuda dovoljno i koliko treba. Osim o sebi, Dinča se dotakao i koleginice Aleksandre Prijović.

- Istina je da sam se malo povukao. Ja sam u nekim srednjim godinama. Karijera, sav taj glamur i sjaj, događaji, sve me je to ložilo i interesovalo kad sam bio malo mlađi i dok nisam imao porodicu. Sad sam našao neku sredinu, gde imam sasvim dovoljno posla s jedne strane, a s druge strane suprugu i dvoje dece, koje moram da podignem i da vaspitavam. Supruga to ne može sama, i ona radi jedan odgovoran posao. Oni su preko dana u vrtiću, a drugi deo dana im se ja posvećujem. Najviše sam se iz tih razloga povukao i malo rizikovao karijeru, ali mislim da sam malo više i dobio.

Kako komentarišeš fenomen koji je postigla Aleksandra Prijović?

- Aleksandra Prijović je u pevačkim vodama kao Novak Đoković. Ne znam šta se desilo s njom da tako eksplodira taj njen uspeh. Čestitam joj ovom prilikom, a to sam uradio i lično preko Instagrama. Svaka joj čast. Oborila je rekorde gde god je mogla da ih obori. Ubola je pesme, sve se poklopilo da bude megazvezda. Retki to mogu. Ona je zakucala za sva vremena, biće uvek top bez obzira na to šta bude snimala u budućnosti - istakao je Dinča za Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading