Ana Kardvel
Foto: Printscreen/Printscreen

Najstarija ćerka Mame Džun Šenon, Ana Kardvel, izgubila je bitku sa rakom u svojoj 29. godini života. Njena majka je saopštila ovu tužnu vest putem društvene mreže Instagram, ističući da je Ana mirno preminula u porodičnom domu, okružena svojim najbližima. Ova vest je potresla mnoge, posebno zbog činjenice da se Ana borila sa teškom bolešću tokom poslednjih 10 meseci svog života.

Mama Džun je istakla da će deliti više informacija sa javnošću kako budu pristizale, te da je porodica zahvalna na podršci i molitvama. Ovaj tragični događaj je ostavio dubok trag, posebno zbog Aninog mladog uzrasta i borbe koju je vodila protiv raka.

U martu 2023. godine, Ana je bila dijagnostikovana sa karcinomom nadbubrežne žlezde IV stadijuma, nakon što je iskusila teške bolove u stomaku. Usledile su runde hemoterapije, a njena mlađa sestra Alana Hani Bubu Tompson je javno reagovala na ovu dijagnozu, ističući da su i poznate ličnosti, poput njihove porodice, suočene sa izazovima i teškoćama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Cardwell (@annamarie35)

 

Mama Džun je redovno delila informacije o Aninom zdravstvenom stanju, ističući da je Ana hrabro prošla kroz četiri kruga hemoterapije. Uprkos naporima da pronađe efikasno lečenje, vesti o terminalnom stadijumu bolesti su bile potresne za porodicu i javnost.

Ana je ostavila iza sebe dvoje dece, Kejtlin (11) i Kajli (8), koji su sada suočeni sa gubitkom majke. Porodica je pokazala jedinstvo i ljubav tokom Anine borbe, a sestre su se oprostile od nje sa dirljivim rečima, ističući Aninu hrabrost i borbu protiv bolesti.


Ovaj tragičan događaj je podsetnik na važnost podrške osobama koje se bore sa teškim bolestima, kao i na snagu porodične ljubavi u izazovnim vremenima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading