Ana Bekuta
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Prošlo je tačno dve godine od smrti Milutina Mrkonjića, a njegova partnerka pevačica Ana Bekuta još uvek pati zbog gubitka.

Ana je pre neki dan posetila grob Milutina Mrkonjića i tom prilikom pronašla poruku posvećenju njoj, a onda sve objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ovde ili porukom da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve - napisala je Ana.

Podsetimo, osim zbog uspešne karijere Ana je u centru pažnje javnosti često bila i zbog uzbudljivog privatnog života, a naročito u poslednih desetak godina, kada se otkrilo da je u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

– Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva „Zlatiborske zore“, inače zaista nisam znao ko je ona – prisetio se Mrka jednom prilikom.

- Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj: „Skinuću, ako mi vratiš pare“, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas – dodao je on.

Ana je tada već znala da je on muškarac kojeg je toliko godina čekala.

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno - rekla je ranije za „Hello“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading