Jovana Jeremić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić zaslužna je za najgledaniji Jutarnji program, a ona sa svojim uredničkim timom priprema intrigantne i aktuelne teme koje obrađuje sa stručnim sagovornicima.

Odluka da napusti Hype televiziju na kojoj je radila od 2021. godine i postala jedno od njihovih najpoznatijih TV lica iznenadila je sve, a voditeljka je ubrzo zatim ušla u Pinkovo jato, a sada je navela jedan od razloga zašto je prekidala svoje prethodne poslovne angažmane.

Voditeljka je istakla i da vrlo lojalna u odnosu sa svojim bliskim ljudima i saradnicima, te da je i nakon otkaza ostajala verna firmi i šefovima i nakon odlaska.

- Jovana Jeremić nikad nikog u svom životu nije izdala. Ni prijatelja, ni partnere, ni šefove, nikad. I kad sam odlazila, ja sam odlazila jer su me povredili, jer nisu cenili moju dušu, moj rad i moje zalaganje. Ja sam čista pred sobom i pred Bogom, i kada sam odlazila, ostajala sam lojalnija nego kad sam bila pored njih, to je Jovana Jeremić - istakla je voditeljka u Jutarnjem programu.

Inače, Jovana Jeremić od prethodne nedelje jutarnji program televizije Pink vodi i petkom, a zbog odlične gledanosti nagradio ju je direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović. Naime, kako Jovana obara sve rekorde gledanosti direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, doneo je odluku da Jovani dodeli još jedan radni dan, a uz to i poveća platu. Međutim, to nije bilo sve, Jovana je od Željka Mitrovića dobila automobil od 30.000 evra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading