Aleksandra i MC Stojan
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Reper MC Stojan oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon emotivnog brodoloma na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, gde je bio gost.

On se osvrnuo na emotivne trenutke sa istog, podelio nekoliko kadrova, a potom se obratio Aleksandri.

- Hvala ti za ovo, velika si - napisao je on i objavio snimke publike koja je bila oduševljena njegovom pojavom.

- Zagreb, hvala još jednom. Bili ste divni na oba koncerta, volim vas - poručio je on, a imao je i poruku.

- Sve u životu se dešava iz nekog razloga i ko zna zašto je to dobro, a ja verujem u dobro i da se dobro dobrim vraća. Ne žalim za učinjenim ili neučinjenim koracima jer svaki je moj korak koračan sa srcem. I verujem da sve dođe na svoje, i to baš onda kada to sudbina želi - napiosao je MC Stojan na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, vrtoglavi uspeh Aleksandre Prijović glavna je tema poslednjih meseci, a nakon što se saznalo da je pevačica, zahvaljujući nastupima u Hrvatskoj, zaradila 2,5 miliona evra, sada je otkriveno da su i Hrvati profitirali.

Naime, ljudi su na koncert pristizali iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Nemačke, te je grad Zagreb na taj način dobio velike svote novca kroz smeštaj, hranu, prevoz.

Taksi prevoznici su ljudima koji su išli na koncert nudili odličnu ponudu - da ih pokupe na kućnoj adresi, odvezu u Arenu, a onda vrate kući. Cena ove usluge bila je 50 evra po osobi, prenose hrvatski mediji. 

- I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me šamarali porukama. Vozili smo kombijima. Dva kombija za svaki koncert, otprilike šesnaest putnika po koncertu. Nikada nisam video tako nešto - rekao je za hrvatske medije jedan od vlasnika taksi preduzeća.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko već pomenutih 50 evra. Za 16 putnika po koncertu, tako su zaradili i po 800 evra, a za pet dana oko 4.000 evra. 

Pored toga, značajne svote novca uzeli su i konobari koji su radili u areni tokom održavanja koncerata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading