ZVAO ME JE NJEN OTAC! Žika Jakšić otkrio detalje upoznavanja sa Katarinom Grujić, a evo šta je savetovao pevačicu tada
Foto: ATA Images

Žika Jakšić javno je ispričao kako je proteklo prvo upoznavanje sa Katarinom Grujić dok je ona još uvek bila devojčice, te je tada u tom trenutku imala 16 godina, ali i te kako bila svesna svojih želja, da postane pevačica.

Jakšić je iznedrio brojne zvezde sa naše estrade, među kojima je bila upravo i Katarina koju je tada iskreno posavetovao.

Žika Jakšić

Printscreen TV GRAND

 

- Kaća je imala 16,17 godina, ja sam u Grandu radio kao producent i s obzirom da poznajem njenog oca mog prijatelja Gruju i zove on mene i kaže kako njegova ćerkica Katarina voli da peva i zamoli me da dođu da čujem. Dođu oni u kancelariju i ja vidim da jedva čeka da je pitam da zapeva - počeo je Žika koji je ispričao da joj je tada dao iskren savet.

- Ja sam video da ima talenta, da lepo peva, ali da završi školu prvo. Mlada je bila, još je to bilo zeleno,jer neće slabije pevati za dve godine, pa da se prijavi. Posle zove mene Gruja da mi se zahvali i ona je mene poslušala i tek se kasnije prijavila za „Zvezde Granda“ i napravila sjajnu karijeru. To su prve uspomene koje me vežu za ovu divnu devojku koja prelepo peva i prelepo izgleda- prisetio se Žika, što je Kaća sa osmehom potvrdila.

Podsećamo, Katarina se sa 20 godina prijavila za „Zvezde Granda“, kada je sebi zacrtala jasan cilj koji je ostvarila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading