Ćerka Jasne Milenković Jami
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Jasna Milenković Jami može se pohvaliti da ima ćerku za primer. Njena mezimica Lea Milenković ima 21 godinu, uspešno završava fakultet sa desetkama, a svi komentarišu kako neverovatno liče. 

Iako Lea nije krenula maminim stopama, ona i te kako privlači pažnju javnosti i medija, što zbog svog atraktivnog izgleda i zbog toga što joj je mama velika zvezda, isto tako i zbog fotografija koje redovno deli sa pratiocima na svojim društvenim mrežama, a na današnjoj se našla, ni manje ni više nego u skupštini.

Ćerku Jami Milenković zanima politika, a poznato je da studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

“Budite promena koju želite da vidite u svetu”, citirala je Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Lea je srednju školu završila kao đak generacije, govori tri jezika, sa mamom se ponekad pojavi u nekoj emisiji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

08.12.2023 21:57

Kada je moja cerka imala cetiri godine za novu godinu je od deda Mraza dobila glavu plasticne lutke sa dugom plavom kosom koja je u potpunosti licila na cerku ove pevaljke. Od kose, ukocenog lica od preterane sminke,grimase od osmeha... I danas "vidim"moju ceru koja je ceslja, sminka i baca po podu kad joj neuspe. Ziva plastika, nema tu nista od lepote.