TUKLI SU SE U SEPAREU, A SUTRADAN JE PRONAĐENA MRTVA: Ova poznata pevačica je bila sa Ksenijom Pajčin veče pre smrti, a sada je otkrila jezive detalje
Printscreen

Ksenija Pajčin preminula je 16. marta 2010. godine nakon burne svađe sa tadašnjim partnerom Filipom Kapisodom koji je pucao u nju, a zatim u sebe.

Njena smrt zatresla je ceo region, a o stravičnim detaljima i danas se govori.

Nebojša Tubić Žabac, bivši partner Goce Božinovske, koji se družio sa Ksenijom, svojevremeno je ispričao kako je izgledalo veče pre kobne smrti.  

- Goca i ja sedimo u klubu i dolazi Ksenija. Namerno pred Filipom počinje da me žvali. Goca se začudila u fazonu šta je ovoj maloj, ali Goca je stari mafijaš, nju boli briga, oguglala je na to, ali Filip nije oguglao. Počeo je da je vuče, da se kidaju tamo. Kad sam pogledao, tukli su se u separeu. Ja sam se zaj*bavao tad da će ga Ksenija prebiti. Kad sutra me zove Goca i kaže: "Vidi kako je tvoja Ksenija završila, mrtva" - ispričao je za Žabac za Balkan Info. 

Podsetimo, po obudukcionom nalazu Ksenijina smrt je nastupila između 14 i 16 sati od povrede nanete hicem pištolja u predelu čela iz neporedne blizine, a po rekonstrukciji zločina reklo bi se da su u trenutku tragedije ljubavnici stajali licem u lice i da je ona pogila ruku i krenula ka pištolju kada je ispaljen hitac. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading