Prija i Rozga
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Rozga i Aleksandra Prijović su bliske prijateljice već nekih pet, šest godina, o čemu javnost baš i nije bila upoznata, tako da je Jelena pretpostavljala da će je Prijovićka pozvati da zapeva na njenom koncertu.

- Aleksandra je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo. Da, očekivala sam poziv. To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom na to da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak - ispričala je Jelena za hrvatske medije.

- Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je mojih pjesama koje Aleksandra voli, pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo "Opijum" ili "Suze biserne". Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku - dodala je pevačica iz Splita.

Rozga je istakla i da joj se posebno dopada Aleksandrina balada "Devet života", a nije isključila ni mogućnost dueta s Prijovićkom, s kojom bi rado sarađivala. Ispričala je i da se čim se popela na binu, prisetila svog koncerta u zagrebačkoj Areni pre godinu dana.

- Ali ovo je puno lakše, kad si gost. Baš su svi bili šokirani kako sam bila kul, inače imam tremu. Odgovornost uvijek postoji, ali imaš tri pjesme pa je lakše. Mogu misliti kako je Aleksandri bilo, sve sam to prošla - rekla je Rozga na kraju za 24Sata.hr

Podsetimo, Rozga i Brena bile su gošće na jednom od pet koncerata kod Prije u Zagrebu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading