Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša često ističe koliko joj nedostaje majka, te iako važi za jaku osobu, u tim trenucima svi mogu primetiti koliko je pevačica zapravo emotivna. 

Ona je uvek javno govorila koliko joj je pokojna majka Divna značila u životu i isticala da je ona bila njena najveća podrška i oslonac. Nešto ređe, Jelena je govorila o svom ocu

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila nikad viđenu footgrafiju iz detinjstva. 

Naime, na pomenutoj footgrafiji nalazi se Jelena sa roditeljima dok proslavljaju njen rođendan. 

 

 

- Jedna od retkih slika sa mamom i tatom zajedno - napisala je Karleuša u opsiu fotografije. 

Divna se s 19 godina, 1977. godine udala za Dragana, a 1978. godine dobili su ćerku Jelenu, danas popularnu pevačicu. U to vreme Divna je bila student Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Razveli su se dok je Jelena još bila devojčica, a nakon razvoda njen otac je u drugom braku dobio dva sina, dok Divna nije htela da ima više dece.

Inače, Jelena je u jednom intervjuu otkrila da se plaši rasturanja porodice. 

- Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi – iznela je naša pevačica.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine posle duge i teške bolesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading