Gabrijela Spanić
Foto: Alo/Printscreen

Gabrijela Spanić, meksička zvezda koju smo upoznali kao "Zlobnicu" u istoimenoj seriji, zahvaljujući svojim estetskim zahvatima privlači pažnju na društvenim mrežama i u 50. godini. Glumica na svom Instagramu često objavljuje slike, a mnogi su šokirani njenim izgledom.

Prema brojnim komentarima na društvenim mrežama, ona izgleda neprepoznatljivo. Svojevremeno je izjavila da žene koje pređu 40. više nemaju tako prilagodljivu kožu, čak ni onda kada se trude što više da vežbaju i pojasnila je da su operacije jedini način da žene postignu mladolik izgled.

Gabrijela Spanić

Printscreen

 

Ne skriva da ide kod hirurga

Prošle godine je u jednoj objavi označila i estetskog hirurga Luisa Atiliju Gil Pereza, koji je očito zaslužan za izgled koji je želela. Perez je u Meksiku popularan hirurg među tamošnjim poznatim osobama, a Spanić je s njim počela "sarađivati" pre dve godine.

U mladosti je bila mis Venecuele, a danas tvrdi da joj je struk uži nego tada. Rekla je da su operacije kojima se podvrgla bile izuzetno bolne, ali da je napokon zadovoljna svojim izgledom. Glumica ima sina Gabrijela s biznismenom Neilom Perezom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading