Darko Lazić svadba
Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Pevač Darko Lazić najzad je pazario stan u Novom Sadu, gde planira da se skući sa suprugom Katarinom, a na njega je pukao blizu 200.000 evra.

Darko već više od tri godine traži nekretninu u ovom gradu jer je često zbog raznih obaveza u Novom Sadu, a kako se Katarina i on već navikli jer tu žive dugo pod rentom, sad su konačno vlasnici nekretnine. Lazić se, pored stana, častio i BMW, koji košta 100.000 evra, ali koji još nije vozio na duže staze.

- Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi - kaže izvor za Republiku blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

- Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

Pevač se nakon navoda oglasio i priznao da je pazario nekretninu, međutim, nije želeo detaljnije još uvek da govori na tu temu.

- Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili - kaže Darko i dodaje:

- O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mest  - rekao je on za pomenuti medij.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mirko

07.12.2023 20:13

Da li moze ovom liku da se ispita poreklo novca i da se oporezuje po pravdi Zakona.