Žika Jakšić
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno", Žika Jakšić, ima sina Andriju iz prvog braka koji se nedavno oženio. 

Andrija je najmlađi enolog, odnosno stručnjak za vina u Nemačkoj, a svom ocu je napravio vino "Nikad nije kasno" po emisiji koju vodi. 

Žika je svojevremno istakao da je veoma ponosan na svog sina, jer je nastavio tradiciju rodnog mesta Aleksandrovca, koji je poznat kao vinarski kraj. 

Andrija je jednom prilikom otkrio da je imao strah od braka, jer su ga mnogi predstavili kao "zatvor", a on danas uživa u njemu.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik.

Andrej i Jehoslava su na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju.

Kako su mediji pisali Andrija se sa svojim mlađim bratom Dušanom lepo slaže i svaki slobodan trenutak koristio je da dođe u Beograd i uživa u porodičnim momentima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading