Mirka Vasiljević promenila boju kose
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Mirka Vasiljević otvoreno je govorila o odnosu sa suprugom Vujadinom, ali i sa svekrvom Marinom i svekrom Duletom Savićem, legendom srpskog sporta.

Glumica se pored toga osvrnula i na praznike, pa je otkrila kakva atmosfera vlada u njihovom domu.

- U našem domu, kada god dolaze neki praznici, prvenstveno se deca raduju jer je to period raspusta i poklona. Koliko god da smo svi u žurbi, jer se u današnje vreme jako brzo živi. Nekako, za praznike se oseća taj mir kada je porodica na okupu.

Mirka kaže da ima veliko poštovanje prema Vujadinovim roditeljima, a nedavno je u jednoj emisiji govorila o njima, što je sve iznenadilo.

- Poznato je da mediji vole da naprave bombastičnu vest, gledam na to da je svakoga čuda tri dana dosta. Upravo u toj emisiji gde sam to izjavila, ništa negativno nisam rekla za svoj odnos sa njegovim roditeljima.

- Na prvom mestu imam poštovanje prema njihovim godinama, ali ih poštujem naravno zbog toga što su Vujadinovi roditelji. Takva sam osoba da želim da u mom privatnom životu sve kockice budu složene. I kada mi neke stvari ne prijaju, imam mogućnost da to otvoreno kažem sa željom da odnos bude bolji, čvršći i kvalitetniji i oni su se sa tim i složili. Imamo jedan zdrav i lep odnos. Oni znaju da kada sam to rekla nisam ništa loše mislila, Espreso

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading