Lepa Brena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Lepa Brena protekle dane provela je u Zagrebu, gde je bila gost na koncertu mlade pevačice Aleksandre Prijović.

Osim toga, još jedan povod njene posete glavnom gradu Hrvatske bio je i promocija njenog brenda.

Sa Brenom je došao i njen suprug Boba Živojinović

Pevačica je nedavno proširila biznis, o čemu je govorila i na televiziji HRT u emisiji "Kod nas doma", kod voditeljke Ive Šulentić.

Legenda jugoslovenske muzičke scene je gostovanje iskoristila, između ostalog, kako bi hrvatskoj publici predstavila svoje proizvode, što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama.

Pojedinim gledaocima iz Hrvatske to je zasmetalo, pa su pisali kako "reklame koštaju" i da je gostovanje iskoristila samo kako bi promovisala svoj brend.

- "Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno", "EPP je za džabe", "Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta" -  bili su samo neki od komentara, a bilo je i onih koji smatraju da "cajkama nije mesto na hrvatskoj javnoj televiziji".

Na meti napada bila je i voditeljka koju su, između ostalog, "optužili" da nije kako treba odradila posao, jer je nije prekinula i okrenula na "zanimljive teme".

Tokom intervjua koji traje oko 14 minuta, dotakle su se brojnih tema, između kojih je i njen novi biznis, što je sasvim normalno jer je to sastavni deo njenog posla, pa se postavlja pitanje šta je sporno što je o tome govorila i na HRT televiziji?

Reklame su sastavni deo svakog programa, pa sve i da je bilo plaćeno, u tome nema ništa čudno, pogotovo ako se uzme u obzir da je samo deo razgovora zauzela ta tema, a veći deo pričale su o koncertima, Aleksandri Prijović i Breninoj muzičkoj karijeri, prenosi Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading